Functie & verkoop

Het partnerprogramma van lemodi is erop gericht de meubels te laten gebruiken door jouw bezoekers. Of je nu een mode zaak hebt of een sportschool, een wachtkamer of een kapperszaak: overal komen kinderen die baat hebben bij een rustig plekje om te spelen en even op papa of mama te wachten.

Hoe werkt het?

Als partner krijgt u een van de meubeltjes in uw winkel. We kiezen samen voor een meubel met de beste functionele toepassing voor uw winkel. Bijvoorbeeld een picknicktafeltje waar kindjes kunnen spelen terwijl papa of mama kleding past.

 

Naast het meubel verzorgen wij de benodigde Point-Of-Sale materialen om lemodi op de juiste wijze bij uw klanten en bezoekers onder de aandacht te brengen.

Wat levert het op?

Op het meubel staat een call-to-action om meer over lemodi en het meubeltje te weten te komen. Daarnaast krijgt u als ondernemer kaartjes met unieke codes die u vervolgens kunt meegeven aan geïnteresseerden. De code geeft de consument recht op 10% korting in onze webshop op lemodi.com. Elke verzilverde code geeft u recht op een percentage van de verkoop. Twee vliegen in een klap dus: een praktisch product voor in uw onderneming en een aandeel in de verkoop van lemodi producten.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd geraakt? Als je meer wilt weten over hoe je deel kunt nemen kun je je aanmelden via het formulier. Wij nemen dan snel contact met je op om de samenwerking te bespreken.


Telefoonnummer*