Wat wil je weten?

De meest gestelde vragen op een rij. Staat jouw vraag ertussen? Zo niet, dan stuur je een mailtje naar info@lemodi.com. Wij helpen je dan graag verder.

 

Modulair? Wat zijn modulaire meubels?

De meubels van lemodi zijn zo ontworpen dat er voor elk meubel een logisch vervolg klaarstaat. Je kunt doorbouwen met nieuwe elementen en de elementen van meubels die je al hebt. Dit systeem van doorbouwen met elementen wordt ook wel modulair genoemd.

Hierdoor kun je langer gebruik maken van de elementen en hoef je dus niets weg te doen. Ons doel is het volgen van de levensloop. Voor iedereen mooie meubels, van jong tot oud.

 

Eenvoud – Is het in elkaar zetten van lemodi meubels echt zo eenvoudig?

De meubels schuiven allemaal in elkaar door middel van de unieke lemodi-verbinding. Deze verbinding is universeel. Zodoende kun je dus verschillende elementen aan elkaar koppelen.

De houtverbinding is heel erg nauwkeurig ontworpen. Hierdoor zijn de meubels stevig als ze in elkaar zijn gezet, maar ook nog moeiteloos uit elkaar te halen als je ze op wilt bergen, om wilt bouwen tot een nieuw model, of mee wilt nemen.

 

Lemodi-verbinding

De gepatenteerde houtverbinding van lemodi is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de meubels eenvoudig in- en uit elkaar gaan maar toch stevig in elkaar zitten. Daarnaast willen wij de meubels een levensloop geven die net zo lang is als jouw eigen leven. Zo kun je er je hele leven van genieten. Om dit te bereiken hebben wij gezocht naar een manier die dit mogelijk maakt. Best lastig, omdat hout een natuurproduct is. Dat betekent dat de dikte van het hout soms ook een beetje kan afwijken. Onze verbinding, de lemodi-verbinding, zorgt ervoor dat de elementen die jij nu koopt, jaren later nog steeds te gebruiken zijn in meubels die je dan nodig hebt. Enjoy forerver.

 

Veiligheid – Zijn de meubels van lemodi veilig?

Ja de meubels van lemodi zijn helemaal veilig. Kinderen moeten immers opgroeien in een veilige omgeving waarin zij lekker kunnen spelen zonder gevaar te lopen. Daarom hebben de meubels van lemodi geen scherpen randen, hoekige punten en zijn alle gebruikte materialen vrij van schadelijke stoffen. De ontwikkeling en productie van de meubels gaat volledig volgens de Europese richtlijnen die gelden voor kindermeubilair.

 

Hoe worden de meubels gemaakt?

Al onze meubels bestaan uit elementen met een houten kern die is opgebouwd uit verschillende lagen berkenhout. De elementen worden computergestuurd uitgezaagd uit grote platen. De houten kern wordt afgewerkt met een mooie kwalitatief hoogwaardige fineerlaag (HPL) die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Zo zijn de meubeltjes eenvoudig schoon te maken en kies je de kleur die het beste bij je past. Het gehele productieproces vindt plaats in Nederland. Van het machinaal zagen tot en met de handmatige afwerking en verpakking.

 

Waarmee maak ik lemodi meubels het beste schoon?

Waar gespeeld wordt, wordt gekliederd. Het materiaal is zorgvuldig gekozen zodat het na een heftige speelpartij ook weer goed schoongemaakt kan worden. Het beste neem je de elementen af met een vochtige doek. Is het vuil hardnekkiger? Neem dan een klein beetje schoonmaakmiddel en boen het vuil weg. Pas wel op met schuurmiddel; dit kan kleine krasjes veroorzaken. Wanneer je twijfelt, test dan even op een onzichtbaar plekje.

 

Kan ik producten ruilen of retourneren?

Ja. Wanneer je niet geheel tevreden bent over de ontvangen producten kun je de spullen terug sturen. Ook wanneer je een beschadigd product hebt ontvangen ruilen wij het voor je om. Ga naar de pagina ‘Retourbeleid‘ om te lezen hoe het retourzenden in zijn werk gaat.

 

Hoe snel leveren jullie?

Wij proberen zoveel mogelijk uit voorraad te leveren. Dat betekent dat je jouw bestelling kunt verwachten na 1 tot 3 werkdagen na het voldoen van de betaling. Mochten we er langer over doen dan drie werkdagen dan nemen wij contact met je op om het te melden.

Op de pagina ‘Verzending & Bezorging‘ lees je meer over het versturen en het volgen van jouw bestelling.

 

Kan ik de meubels ook ergens in het echt zien voordat ik ze koop?

Wij zijn druk bezig met het aangaan van samenwerkingen met organisaties die onze meubels willen gebruiken en willen laten zien aan hun klanten. Hiervoor hebben wij een partnerprogramma ontwikkeld. Lees daar meer over op deze pagina.

Partners kunnen winkels zijn, maar ook horecagelegenheden, sportscholen en andere organisaties waar de meubels een praktische toepassing kunnen hebben. Waar het meubels echt gebruikt wordt dus.

Als je je wilt aanmelden als partner kan dat hier.

Tot de tijd dat we fysieke plekken hebben waar de meubels te zien zijn is deze website lemodi.com de enige plek waar de meubels te zien en te koop zijn.

 

Andere vraag?

Stuur ons een email via info@lemodi.com en we helpen je verder.