Zo werkt lemodi

De meubel-elementen van lemodi zijn modulair, dat wil zeggen dat ze in meerdere modellen te gebruiken zijn.

Bouw door met elementen die je al hebt. Zo groeien de meubels met je mee. De meubels van lemodi schuiven heel eenvoudig in- en uitelkaar. Hiervoor heb je helemaal niets extra’s nodig. Geen gereedschap, lijm, schroeven of andere bevestigingsmaterialen. De unieke verbinding zorgt voor stevigheid, en de mogelijkheid om de meubeltjes snel en moeiteloos in- en uitelkaar te halen. Fijn toch, een meubel zonder moeilijke gebruiksaanwijzingen en uren gepriegel met schroefjes?

lemodi – enjoy forever

De meubels van lemodi zijn zo ontworpen dat er voor elk model een logisch vervolg klaarstaat. Je kunt doorbouwen met de elementen van meubels die je al hebt. De eerste serie ‘zero to five’ heeft meubeltjes voor de kleinste baby tot de stoerste kleuter. Ons doel is het volgen van de levensloop. Voor iedereen mooie meubels dus, van jong tot oud.

lemodi-the-reader-kids

Creëer je eigen meubel

De meubel editor op deze website biedt je de mogelijkheid om een persoonlijk meubel samen te stellen. Je kiest eenvoudig de kleur of combinatie die jij het mooist vindt.

Een persoonlijk aanbod

De meubel editor onthoudt de aankopen die je al eerder bij lemodi hebt gedaan. Op basis daarvan zie je hoeveel het kost om een nieuw meubel te maken. De elementen die je al in je bezit hebt, staan automatisch voor je uitgevinkt. Log hier dus even in als je al eens eerder iets hebt gekocht bij lemodi. Dan kunnen we laten zien wat de beste vervolgopties zijn.

Als je de uitgevinkte elementen toch extra bij wilt bestellen klik je ze simpelweg weer aan en staan ze binnen 3 dagen bij je op de stoep.

Log in en ontdek het beste aanbod voor jou.

inloggen

Kies een meubel en ga aan de slag!